Woont u in een fijne buurt? Wilt u graag zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen? Dat begint met een veilig en comfortabel huis. Het is tegenwoordig mogelijk om van alles in en om uw woning aan te passen om lang comfortabel en veilig thuis te wonen. Vaak meer dan u denkt. Van slimme handigheidjes tot meer ingrijpende veranderingen. Voor direct extra gemak, maar ook om voorbereid te zijn op de toekomst. Het is belangrijk om nu vast na te denken over de inrichting van uw woning, zodat u ook op oudere leeftijd zelfstandig kunt blijven wonen.

WoonGemakPutten is tot stand gekomen in samenwerking met Stichting Welzijn Putten, Wijkverpleegkundigen Putten, Woningstichting Putten, Participatieraad Putten en gemeente Putten. Op de website www.woongemakputten.nl krijgt u informatie en tips over wat u zelf kunt doen in en om uw woning voor extra gemak, comfort en veiligheid. Daarnaast kunt u op deze website ook een online huistest doen. Op basis van deze test krijgt u een advies over mogelijke woningaanpassingen, inclusief een kostenindicatie.

Wilt u graag een persoonlijk gesprek over uw woonsituatie of hebt u hulp nodig bij het invullen van de online huistest? Vraag dan een gratis huisbezoek aan bij de woonadviseurs van Stichting Welzijn Putten door te bellen met 0341-357078.