Vrijwilligers

Vrijwilligerswerk,….deel ook je talent!

Vrijwilligersorganisaties

Samen meer mogelijk…

In Putten zijn ontzettend veel vrijwilligers actief. U bent misschien zelf vrijwilliger en anders kent u vast een vrijwilliger. Iemand die zijn oudere buurvrouw helpt bij het doen van boodschappen, deelneemt aan het bestuur van de sportvereniging of af en toe projectmatig vrijwilligerswerk verricht, zoals bij NL-Doet.

In Putten zijn vele mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen. Servicepunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Putten is bedoeld voor iedereen die vrijwilligerswerk zoekt. Vrijwillige vacatures kunnen bij het Servicepunt worden aangemeld.


Vacaturebank
Bent u geïntresseerd in vrijwilligers werk?
Neem dan contact op met de consulent vrijwilligerswerk

T: 0341-357078
E: sbvee@swputten.nl

Vrijwilligers. Ze zijn het cement van de samenleving en zorgen vaak voor nét dat beetje extra. Een persoonlijk praatje, een geordend archief, een geolied evenement, koffie voor iedereen, bijgespijkerde leerlingen en nog veel meer. Ze geven tijd en aandacht en delen hun kennis en expertise. Omdat ze het willen, omdat ze het kunnen of omdat ze er zelf iets van willen leren.

Als uw organisatie op zoek is naar vrijwilligers, is het belangrijk hun motieven te kennen en daarbij aan te sluiten. Welzijn Putten (SWP) kan daarbij helpen. Vrijwilligers zijn geen vervangers van betaalde medewerkers, maar leveren hun eigen toegevoegde waarde aan uw organisatie!

Vacaturebank
Wij zijn bezig met de aanschaf van een vacaturebank applicatie wij hopen u later dit jaar weer digitaal van dienst te zijn.

Stichting-Welzijn-Putten-Telefoonnummer