Maaltijdvoorziening

Goede voeding, voor gezonde leefstijl

De maaltijd is een essentieel onderdeel van uw dagelijks leven. Sommige mensen hebben door hun leeftijd, ziekte of handicap moeite om zelf maaltijden klaar te maken. Voor hen kan onze maaltijdvoorziening een uitkomst zijn om lekker, gezond en gevarieerd te eten. De maaltijden die we vanuit Welzijn Putten verzorgen, komen van de firma Apetito.

Voor wie is de maaltijdvoorziening bestemd?
De maaltijdvoorziening is bestemd voor de inwoners van Putten, die om de één of andere reden moeite hebben om zelf (tijdelijk) maaltijden te bereiden.

Aanmelden
Kent u iemand of wilt u zelf in aanmerking komen voor deze maaltijdvoorziening, neemt u dan contact op met Welzijn Putten voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Bezorging:
Elke maandagochtend tussen 9.00 uur – 10.30 uur worden de maaltijden door vrijwilligers van Welzijn Putten bezorgd. Er kan dan een nieuwe bestellijst aan de chauffeur wordt meegegeven, waarop de volgende gewenste bezorgdatum vermeld staat.

Op het Bestelformulier dient de volledige naam, adres en de gewenste bezorgdatum in te worden gevuld.
De maaltijden gaan per 6 of een veelvoud ervan (6-12-18, enz.). De soepen gaan ook per 6 of een veelvoud ervan (6-12-18, enz.).
De dinerdozen en nagerechten kunnen per eenheid besteld worden en bestaan uit 7 maaltijden.

Betaling
Een voorwaarde voor levering van de maaltijden is een automatisch incasso af te geven aan Welzijn Putten. Eens per maand zullen de door u afgenomen maaltijden door ons worden geïncasseerd.
Per gerecht varieert de prijs van € 3,03* tot € 5,43*.

Het is noodzakelijk in het bezit te zijn van een magnetron of heteluchtoven en een vriesgelegenheid. De maaltijden passen in een vriesvak van een reguliere koelkast.

*prijswijzigingen voorbehouden