Samenleving

De kracht van verbinden

Meedoen in de maatschappij, op welke manier dan ook, is van groot belang.
Maar soms is dat makkelijker gezegd dan gedaan.
Wellicht heeft u als mantelzorger veel zorg voor uw naaste, maar weet u niet waar u terecht kan voor ondersteuning of verlichting. Of u zoekt tijdsbesteding als vrijwilliger, maar bent niet bekend met de mogelijkheden. Er zijn ook mensen, die graag contacten zouden hebben met anderen, maar die door omstandigheden de aansluiting met andere mensen kwijtgeraakt zijn.

Kennis- en Servicecentrum
Bij Welzijn Putten is veel informatie beschikbaar over alles wat te maken heeft met zorg, welzijn, wonen, financiën, regelgeving, mantelzorg, ouderen, vrijwilligerswerk en noem maar op. Welzijn Putten biedt door haar Servicepunt de mogelijkheid van het ‘op maat’ aanbieden van informatie en advies. Elke inwoner, organisatie, vereniging of bedrijf uit Putten kan hiervoor bij ons Servicepunt terecht.

Samenwerkingsverbanden
Wij werken nauw samen met allerlei instanties, denk aan gemeente Putten, politie, formele en informele zorgpartijen en uiteraard de burgers zelf.
Het stimuleren, creëren en initiëren van verbindingen staat bij Welzijn Putten centraal.

Contact
Meer weten wat ons Servicepunt voor u kan betekenen? Neem dan contact op met onze adviseur via telefoonnummer 0341-357078 of contactformulier.